Instagram 9.1 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
809

Aplicația Instagram pentru iOS și watchOS a fost actualizată marți dimineață la versiunea 9.1 pentru a îmbunătăți una dintre cele mai recente și mai importante (și mai puțin originale) caracteristici ale sale – Stories.

Conform dezvoltatorilor Snapchat Instagram, utilizatorii de iPhone vor putea acum să mărească imaginea cu o singură mână la înregistrarea unui clip video. Efectuarea zoom-ului se va face deci prin glisarea degetului în sus de pe butonul de înregistrare a unei povești noi.

Împreună cu caracteristica susmenționată, aplicația Instagram vine în versiunea 9.1 cu o soluție rapidă de comutare a camerelor în timpul înregistrării video. Două atingeri scurte și succesive pe ecran vor face ca aplicația să treacă de la camera principală la camera frontală și viceversa.

În fine, Instagram se laudă că au corectat o mulțime de erori și au adus numeroase îmbunătățiri care vor face Stories mai plăcut de folosit și mai rapid de accesat.

Actualizarea la versiunea 9.1 a Instagram pentru iPhone și Apple Watch poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări, folosind orice dispozitiv ce are instalat măcar iOS 8.0.

  • Instagram pentru iPhone și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum
- Reclamă -