În cazul în care ești unul dintre utilizatorii de iPhone sau iPad care realizează foarte multe selfie-uri cu dispozitivul său, atunci vei fi foarte încântat să afli că dispozitivul tău îți permite să le vezi separat de celelalte fotografii ale tale.

Având selfie-urile tale salvate în aplicația Poze (toate fotografiile realizate cu Cameră sunt salvate aici), tu vei putea să le găsești mult mai ușor grație unui album inteligent introdus de către Apple. Acesta este capabil să detecteze toate imaginile realizate cu camera frontală a iPhone-ului / iPad-ului tău (și nu doar), incluzându-le pe toate sau aproape toate cu o acuratețe impresionantă.

Așadar dacă ești în situația în care cauți niște selfie-uri realizate în urmă cu ceva vreme pentru a le edita, distribui, muta într-un album, șterge sau pur și simplu pentru a le revedea, urmează pașii din acest tutorial pentru a vedea cum poți să le găsești mult mai rapid.

Cum să vizualizezi rapid toate selfie-urile realizate cu iPhone / iPad

De ce vei avea nevoie:

 • Un dispozitiv
  • iPhone: 4s (sau mai recent)
  • iPad 2 (sau mai recent)
  • iPad mini (sau mai recent)
  • iPad Air (sau mai recent)
  • iPad Pro
  • iPod touch generația a 5-a (sau mai recent)
 • Versiune sistem de operare:
  • iOS 9.0 (sau mai recentă)
 • Câteva fotografii realizate cu camera frontală a iPhone / iPad și salvate în Poze.

Accesare selfie iPhone / iPad

 1. Deschide aplicația Poze de pe ecranul principal al dispozitivului iOS;home screen iphone ios 9 ecran principal
 2. Accesează meniul Albume;albume poze
 3. Din lista cu toate albumele tale, derulează în jos până când vei găsi albumul intitulat Selfie-uri. Atinge-l și vei vedea toate fotografiile realizate cu camera frontală a telefonului / tabletei tale și stocate pe dispozitivul iOS.album selfie-uri iPhone

Reține că albumul Selfie-uri este suficient de inteligent încât să includă nu doar imaginile realizate cu dispozitivul de pe care îl accesezi, ci și pe cele realizate cu un alt iPhone, iPad sau iPod touch și trimise ție.

La fel ca și din orice alt album din Poze, din Selfie-uri vei putea să atingi Selectați și să selectezi acele imagini pe care dorești să le elimini, adaugi într-un album nou/existent sau partajezi.

Dacă găsești în albumul Selfie-uri și imagini ce nu includ persoane, acest lucru se datorează faptului că el nu are vreo tehnologie specială de recunoaștere facială, iar respectivele fotografii au fost realizate cu camera frontală. Iar dacă te întrebi dacă poți să ștergi de pe dispozitivul tău albumul Selfie-uri, ei bine răspunsul este, în momentul de față, nu. Acest album apare automat atunci când ai cel puțin un selfie realizat cu camera iPhone / iPad salvat în biblioteca foto și va dispărea deci doar atunci când nu ai sau nu mai ai astfel de fotografii salvate.

Ai și alte întrebări?

Dacă a rămas ceva neclar sau am omis vreun aspect, te rugăm să ne lași un comentariu mai jos în această pagină sau un mesaj pe forum.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.