Super Arc Light pentru iPhone și iPad este aplicația gratuită a săptămânii de pe App Store

1
543

Aplicația Săptămânii de pe App Store România a fost anunțată de către Apple vineri dimineață, odată cu actualizarea secțiunii Recomandări din magazinul de aplicații. Cei care așteptau orice alt tip de aplicație în afară de joc vor fi dezamăgiți să afle că pentru încă o săptămână la rândul, compania Apple le oferă utilizatorilor un joc.

Dezvoltat de către Channel 4, jocul gratuit al acestei săptămâni se numește Super Arc Light și vorbim despre un arcade radial shooter minimalist, unde noi trebuie să ne apărăm bazele militare în fața valurilor de inamici periculoși. Jocul dispune de un sistem unic de control printr-un singur buton, care oferă o experiență de joc retro de tip „împușcă-i”, cu mersul repede, ce te va ține nemișcat până nu îți distrugi toți inamicii.

Ideea din Super Arc Light este să supraviețuiești cât mai multor atacuri inamice și să dobori cât mai mulți adversari cu viteză și acuratețe, pentru a obține cel mai bun scor. Așa cum întâlnim și în alte titluri asemănătoare într-o măsură sau alta, Super Arc Light dispune de mai multe tipuri de arme virtuale pe care noi le vom putea debloca pentru a avea mai multă putere (precisă) de distrugere a inamicilor și pentru a produce noi efecte vizuale spectaculoase.

Super Arc Light este disponibilă pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone, iPad și iPod touch, însă poate fi instalată numai pe acele dispozitive care rulează iOS 6.0 sau ulterior. Dimensiunea jocului este de 88,2 MB.

  • Super Arc Light pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 1,99 €) – Descarcă acum

Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 29 iulie.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.