Snapchat 9.35 pentru iPhone introduce Bitmoji în conversații

0
1057

La începutul acestui an Snapchat a cheltuit în jur de 100 de milioane de dolari pentru a achiziționa compania Bitstrips, iar astăzi putem vedea rodul acestei achiziții.

Aplicația Snapchat pentru iOS a primit o actualizare care integrează Bitmoji. Bitmoji este aplicația Bitstrips concepută pentru crearea de caractere emoji personalizate. Integrând această aplicație în Snapchat, compania americană le va permite utilizatorilor să folosească orice caractere Bitmoji emoji doresc în cadrul conversațiilor de pe Snapchat.

Integrarea a fost anunțată de către Snapchat într-o postare inedită de pe blogul lor ce a fost publicată în această după-amiază. Folosindu-se de un format de benzi desenate în stilul Bitstrips (pe care îl vei putea vedea mai jos), blogul celor de la Snapchat anunță nu doar integrarea ci și modul în care caracteristica Bitmoji funcționează.

Pe scurt, ai nevoie de cea mai recentă versiune a aplicației Snapchat și un cont pe această rețea socială pentru a începe. Apoi va trebui să descarci aplicația Bitmoji de pe App Store, să îți faci propriul emoji personal în aplicație și apoi să revii la Snapchat. Aruncând o privire în secțiunea Setări a aplicației, vei vedea că îți poți lega contul de Bitmoji de cel de Snapchat și va trebui să faci acest lucru pentru a putea să îți folosești propriile caractere. Odată ce conturile sunt asociate, vei putea să accesezi Bitmoji-le personalizate în conversațiile Snapchat, dar și ca și stickere pentru Snap-urile tale.

Pentru a beneficia de Bitmoji în Snapchat, vei fi nevoit să actualizezi atât aplicația Snapchat, cât și pe cea Bitmoji la cele mai recente versiuni. Poți face acest lucru de pe orice dispozitiv iPhone cu iOS 8.0 sau ulterior instalat, accesând App Store>Actualizări. Dacă nu ai una dintre cele două aplicații descărcată și instalată pe dispozitivul tău, va trebui să o descarci acum urmând unul dintre linkurile de mai jos:

bitmoji snapchat

- Reclamă -