Skype 6.20 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
439

Aplicațiile oficiale pentru iPhone și iPad ale uneia dintre cele mai populare platforme de mesagerie și apelare voce/video din lume au fost actualizate marți după-amiază de compania dezvoltatoare aflată sub conducerea Microsoft. Versiunile 6.20 ale celor două aplicații sunt deci disponibile și aduc o sumedenie de noutăți.

În primul rând, cei de la Skype menționează că noua versiune a aplicației îmbunătățește roboții pentru platforma lor. Aceștia sunt de acum mult mai ușor de găsit pe Skype – prin simpla atingere a pictogramei robotului din antetul Recente – și mult mai ușor de adăugat la favorite, tot din antetul conversației. Trecând mai departe, Skype pentru iOS vine și cu unele îmbunătățiri în privința notificărilor, sporind fiabilitatea lor și anulând afișarea conversațiilor pe care le-ai pus pe „mut” în contorul conversațiilor necitite.

De asemenea, cei ce vor descărca versiunea 6.20 a aplicației Skype de pe App Store vor observa că și conversațiile sunt îmbunătățite, primind opțiunea de a atrage atenția prietenilor prin menționarea lor folosind semnul „@”, urmat de nume, în cadrul conversațiilor. În cele din urmă, utilizatorii ar trebui să observe atunci când Skype le actualizează conversațiile sau când există probleme de rețea, dar și să sesizeze îmbunătățirile aduse mesajelor vocale.

Actualizarea la versiunea 6.20 a aplicației Skype poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări, folosind orice dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 8.0 sau ulterior instalat pe el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.