Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 9

0
225

Apple a lansat miercuri după-amiază o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari, care este astfel disponibil în versiunea 9.

Noul Previzualizare Tehnologie Safari include o listă lungă de îmbunătățiri, actualizări și modificări pentru JavaScript, CSS, API-urile Web, Inspector web, accesibilitate, Randare, media și rețele. În plus, ea vine cu numeroase corecturi de erori.

Previzualizare Tehnologie Safari 9 are numărul de build WebKit 11602.1.41, fiind deci puțin mai recent (cu două builduri) decât Previzualizare Tehnologie Safari 8, care avea numărul 11602.1.39, însă împarte numărul de versiune Safari, 9.1.2, cu aceasta. Întreaga listă cu actualizări este disponibilă în notițele lansării, pe care le puteți accesa aici.

Actualizarea la noua versiune de Previzualizare Tehnologie Safari este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu OS X 10.11.4 sau ulterior. Descărcarea browserului este posibilă de aici.

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

Începând cu versiunea 8, browserul include compatibilitate cu magazinele online care acceptă plățile folosind Apple Pay – o caracteristică pe care utilizatorii de Safari o vor primi abia odată cu lansarea Safari 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.