Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 8 cu compatibilitate pentru Apple Pay

0
252

Apple a lansat joi dimineață o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari, care este astfel disponibil în versiunea 8.

Noul Previzualizare Tehnologică Safari include o listă lungă de îmbunătățiri, actualizări și modificări pentru JavaScript, CSS, API-urile Web, Inspector web, accesibilitate, Randare, media și rețele. În plus, ea vine cu numeroase corecturi de erori, dar și cu o caracteristică nouă. Se pare că Apple a început să mute codul de compatibilitate Apple Pay în Previzualizare Tehnologie Safari, chiar dacă această versiune a browserului este 9.1.2 și, oficial, serviciul de plăți pentru web va sosi din Safari 10 în toamnă. Desigur, asta nu înseamnă că achizițiile de conținut online sunt posibile prin Apple Pay, întrucât magazinele online nu pot integra încă această metodă de plată.

Previzualizare Tehnologie Safari 8 are numărul de build WebKit 11602.1.39, fiind deci puțin mai recent (cu patru builduri) decât precedenta versiune, care avea numărul 11602.1.35. Întreaga listă cu actualizări este disponibilă în notițele lansării, pe care le puteți accesa aici.

Actualizarea la noua versiune de Previzualizare Tehnologie Safari este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu OS X 10.11.4 sau ulterior. Descărcarea browserului este posibilă de aici.

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.