Power Hover este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
370

Este vineri, pagina cu Recomandări de pe App Store a fost actualizată, iar noi vorbim despre noutatea care îi interesează pe cei mai mulți: Aplicația Săptămânii. După mai multe săptămâni la rândul în care a numit doar jocuri în cadrul acestei promoții, săptămâna aceasta compania Apple a numit… un nou joc.

Denumit Power Hover, jocul gratuit al acestei săptămâni este de acțiune și are în centru roboți care se dau pe hoverboard. El ne invită să ignorăm toate legile gravitației și să ne urcăm roboții pe hoverboard pentru a explora cele treizeci de nivele pline de surprize. În ele vom găsi o lume pustie unde trebuie să ne ferim de toate primejdiile și să colectăm energie pentru a putea ajunge la final.

Power Hover dispune și de un mod multiplayer, unde vom putea să ne întrecem cu prietenii în nivelele Boss sau în modul Provocare.

Disponibil pe App Store în format universal pentru iPhone, iPad și iPod touch, Power Hover nu poate fi instalat decât pe dispozitivele ce rulează iOS 7.0 sau ulterior (cu excepția iPhone 4). Dimensiunea jocului este de 89,8 MB.

  • Power Hover pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 3,99 €) – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare (5 august).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.