Aplicația Google pentru iPad și iPhone a fost actualizată la versiunea 17.0

0
239

Pe lângă actualizarea ce introduce compatibilitate cu Paginile Mobile Accelerate în Chrome pentru iOS, Google a mai actualizat una dintre aplicațiile sale de pe App Store. Este vorba chiar de aplicația nativă a motorului său de căutare și a Google Now. Google 17.0 este deci disponibil pe App Store România și vine cu o mulțume de îmbunătățiri care te vor ajuta să navighezi mai rapid pe Internet.

Conform celor de la Google, noua versiune a aplicației pentru iOS include un buton Înainte pe care îl vei putea acționa când vrei să revi la paginile închise anterior, îmbunătățește recunoașterea vocală (acum vei putea efectua căutări vocale și atunci când în jurul tău este gălăgie destul de mare, întrucât cuvintele rostite vor fi mai bine recunoscute) și introduce posibilitatea de a revizita paginile recente timp de 7 zile (până acum ele puteau fi revizitate timp de 24 de ore). Toate paginile recente și căutările vor fi deci accesibile mai mult timp prin intermediul meniului Recente (pe care îl vei găsi în colțul din dreapta sus al primei pagini sau în dreptul butonului „G”).

Actualizarea la versiunea 17.0 a Google pentru iOS poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări, folosind un dispozitiv iPhone sau iPad cu iOS 8.0 sau ulterior.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.