Facebook Messenger vine cu noi gesturi 3D Touch pentru utilizatorii de iPhone 6s

Facebook Messenger adaugă noi gesturi Peek și Pop pentru 3D Touch

0
323

Facebook Messenger a fost actualizat astăzi la versiunea 79.0, aducând utilizatorilor noi gesturi 3D Touch Peek și Pop.

De pe iPhone 6s și iPhone 6s Plus, utilizatorii vor putea acum să foloseasecă, capacitatea dispozitivelor lor de a determina forța cu care este apasat ecranul 3D Touch pentru a naviga mai ușor prin interiorul aplicației.

În cadrul fiecărei conversații, 3D Touch permite previzualizarea rapidă a tuturor linkurilor și contactelor partajate prin mesaj. În plus, conform celor de la Facebook, gesturile Peek și Pop vor fi disponibile pentru previzualizare de contacte, conversații, fotografii, clipuri video, stickere, linkuri și locații.

Facebook Messenger a adăugat mai demult compatibilitate 3D Touch în pictograma aplicației, oferind utilizatorilor câteva acțiuni rapide ce le permiteau să deschidă cele mai recente conversații, să înceapă o conversație nouă sau să genereze codul personal pentru a adăuga un prieten în Messenger.

Separat de 3D Touch, utilizatorii care au instalat iOS 10 beta vor observa că aplicația funcționează acum mai bine, dar și că afișează anumite elemente (cum ar fi prima conversație din listă) în mod corect.

Actualizarea la versiunea 79.0 a aplicației Facebook Messenger poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv iPhone sau iPad cu iOS 7.0 sau ulterior.

  • Facebook Messenger pentru iPhone, iPad și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.