Alături de iOS 9.3.3 beta 4 și tvOS 9.2.2 beta 4, compania Apple a lansat miercuri seară și cea de-a patra versiune beta de OS X 10.11.6 El Capitan, o actualizare pe care o adresează, momentan, numai dezvoltatorilor de aplicații înregistrați pe Apple Developer Center. Această versiune nouă de OS X oferită dezvoltatorilor pentru testare sosește la o săptămână distanță de a treia versiune beta a celei de-a șasea actualizări aduse OS X El Capitan de la lansarea din toamna anului trecut.

OS X 10.11.6 beta 4 poate fi descărcat de dezvoltatori de pe Mac App Store>Actualizări. Această versiune momentan nu este disponibilă pentru utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta și nu se știe deocamdată când va fi lansată și pentru aceștia.

Noutățile exacte introduse în noua actualizare de OS X 10.11.6 El Capitan nu sunt cunoscute în momentul de față. Compania Apple menționează, în notițele lansării, că buildul 15G24b de El Capitan îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac-urilor.

OS X 10.11.6 succede OS X 10.11.5, o actualizare lansată pe 16 mai, care venea cu o serie de corecturi de erori, îmbunătățiri în privința stabilității, compatibilității și securității Mac-urilor.

Data lansării noului OS X 10.11.6 este necunoscută în momentul de față, însă ținând cont de faptul că și OS X 10.11.5 a trecut printr-un proces de testare care s-a întins pe durata a aproape două luni (timp în care s-au lansat 4 versiuni beta), există toate șansele ca nici noua versiune să nu fie lansată mai devreme de finele lunii iulie, spre exemplu.

OS X 10.11.6 beta este testat în momentul de față în paralel cu macOS 10.12 Sierra, o versiune majoră a sistemului de operare pe care Apple a prezentat-o lunea trecută la WWDC 2016.

Notă: În cazul în care ai instalat OS X 10.11.6 beta 4 pe Mac și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.