Apple a lansat iTunes 12.4.1 pentru Mac și PC

1
494

La câteva ore după ce a relansat iOS 9.3.2 pentru iPad Pro de 9,7 inchi, compania Apple a lansat de dimineață o actualizare pentru unul dintre programele care vin preinstalate în OS X – iTunes. iTunes 12.4.1 este acum disponibil atât pentru utilizatorii de Mac, cât și pentru utilizatorii de PC cu Windows.

Potrivit companiei Apple, cea mai recentă versiune de iTunes vine să rezolve o serie de probleme din cauza cărora programul nu funcționa conform așteptărilor la utilizarea funcționalității VoiceOver. De asemenea, ea vine să restaureze opțiunea de resetare a numărului de redări (care a fost eliminată odată cu iTunes 12.4) și corectează două probleme. În primul rând, este vorba despre o problemă care făcea ca lista Urmează să redea într-o ordine incorectă melodiile adăugate împreună. Cea de-a doua problemă rezolvată prin această actualizare va face ca iTunes să poată mereu să realizeze tranziția graduală între melodii.

 

Actualizarea la iTunes 12.4.1 le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows (din Ajutor>Caută actualizări). Această versiune de iTunes poate fi, de asemenea, descărcată și de pe site-ul Apple (OS X / Windows).

iTunes 12.4.1 sosește la aproximativ două săptămâni după lansarea iTunes 12.4 – o actualizare care introducea o interfață actualizată pentru a fi mai simplă, ce reintroducea bara laterală pentru o navigare mai facilă, un nou selector media și nu numai.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.