Panoul frontal al iPhone 7 va suferi o serie de schimbări minore ce vor face foliile de ecran făcute pentru modelele mai vechi de iPhone imposibil de folosit pe noile modele, scrie site-ul web japonez Mac Otakara.

Potrivit site-ului web, fabricanții de folii pentru ecrane nu au mai înregistrat comenzi în ultima vreme, în condițiile în care există informații sigure cum că viitoarea generație de iPhone va veni cu unele mici modificări pe panoul frontal ce vor necesita regândirea acestor folii de către producători. Mai precis, este vorba despre relocarea senzorului de lumină ambientală și creșterea dimensiunilor receptorului de ureche comparativ cu modelele de iPhone de până acum.

Recent câțiva fabricanți de folii de protecție pentru ecranele LCD de pe Alibaba.com au încetat să mai primească, comenzi întrucât iPhone 7 are senzorul său de proximitate de pe față schimbat la specificația duală, precum și senzorul de lumină ambientală de pe laterală mutat de pe stânga pe dreapta și un receptor ceva mai lung.

Din informațiile oferite de către Mac Otakara nu reiese dacă iPhone 7 va veni și cu o cameră FaceTime relocată din nou sau cât de vizibile vor fi schimbările efectuate deasupra ecranului. Totuși, o presupusă imagine cu panoul frontal al viitoarei generații de iPhone, ce a apărut pe Internet săptămânile trecute, ne sugera nu doar că ea va avea un buton principal tactil, dar și o serie de schimbări deasupra ecranului, la nivelul senzorilor și ai receptorului. Autenticitatea acelei imagini nu poate fi însă confirmată și pare puțin probabil să fie reală, așa încât să putem spune cu certitudine că așa vor arăta modificările aduse receptorului și senzorului de proximitate pe iPhone 7.

Trecând mai departe, cei de la Mac Otakara mai reiterează ideea că iPhone 7 Plus va avea o cameră cu două obiective, în timp ce iPhone 7 va avea numai o cameră cu obiectiv mai mare.

Așa că în ciuda faptului că noile modele de iPhone vor arăta aproape la fel ca și iPhone 6/6s (Plus), și vor avea aproape aceleași dimensiuni, utilizatorii nu vor putea folosi vechile tocuri, folii de protecție și alte accesorii create pe baza actualului design al telefoanelor Apple. De aceea, producătorii de accesorii trebuie să gândească noi tocuri, folii (și nu doar), iar noi le vom vedea în săptămânile sau lunile ce urmează pentru a ști mai bine cum vor arăta atât iPhone 7 Plus, cât și iPhone 7.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.