Iată care sunt Mac-urile compatibile cu macOS 10.12 Sierra

0
1631

Apple a anunțat la WWDC 2016 macOS Sierra, cea mai nouă versiune majoră a sistemului de operare pentru Mac redenumit, care va succede începând din toamnă OS X 10.11 El Capitan.

Noul macOS 10.12 este disponibil deja în beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, în timp ce de către utilizatorii de Mac va putea fi încercat începând din iulie, grație programului public de testare a versiunilor beta de macOS și iOS, sau din toamnă, în versiunea finală și stabilă.

Dar până la lansare, probabil că vrei să știi dacă vei putea să instalezi cea mai recentă versiune a sistemului de operare pe Mac-ul tău.Și ai șanse mari să poți.

Potrivit companiei Apple, actualizarea gratuită la macOS 10.12 Sierra va putea fi efectuată pe MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac mini și Mac Pro din 2009 sau 2010 încoace. Or asta înseamnă că modelele din 2007 și 2009 care puteau face actualizarea până acum la OS X 10.11 El Capitan, nu vor mai accepta și cea mai nouă versiune majoră a sistemului de operare, așa cum vor accepta modelele de computere lansate în urmă cu șapte sau șase ani.

Sfârșitul anului 2009 și ulterioare

  • MacBook
  • iMac
2010 și ulterioare

  • MacBook Air
  • MacBook Pro
  • Mac mini
  • Mac Pro

În cazul în care ești utilizator (și) de iOS, atunci trebuie să știi că am publicat o listă similară de compatibilitate în articolul: Iată care sunt dispozitivele iPhone și iPad pe care vei putea instala iOS 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.