Facebook reface fila Home din Messenger

0
618

Compania Facebook reîncerarcă să „reinventeze căsuța poștală” cu Home, o nouă filă din interiorul aplicației Messenger ce a fost creată pentru a face mai simpă și rapidă inițierea unei conversații cu unul dintre prietenii tăi. Șeful Faceboom Messenger, David Marcus, a declarat la finele acestei săptămâni, că prin noua filă Home compania sa dorește să facă Messenger mai simplu de a fi folosit prin prezentarea către utilizatori a informațiilor pe care ei le consideră a fi mai relevante.

Până acum, cele mai multe căsuțe poștale nu au ținut pasul cu noile moduri în care oamenii se conectează între ei. Așa că noi ne-am gândit cum am putea să te ajutăm să începi o conversație mai simplu și rapid.

Dacă în trecut, această filă Home afișa pe dispozitivele utilizatorilor numai conversațiile (de la cea mai recentă, la cea mai veche), începând de acum ea va afișa atât conversațiile vechi, cât și alte opțiuni de a te conecta cu alții.

Așadar, în partea de sus a Home vei găsi în continuare câteva dintre cele mai recente conversații, pentru ca imediat după să vezi o secțiune nouă Favorite, care va afișa persoanele cu care îți trimiți cel mai adesea mesaje. După vom găsi o a treia secțiune intitulată Active now, care ne va ajuta să găsim toate persoanele online cu care Facebook crede că am dori să vorbim într-un moment. În zilele în care unul sau mai mulți dintre prietenii tăio își serbează ziua de naștere, tu vei primi încă o secțiune care te va încuraja să le scri un mesaj de la mulți ani.

La fel ca și orice caracteristică de acest tip, noul Home va fi răspândit treptat la toți utilizatorii, așa că se poate ca o perioadă de timp să vezi în continuare vechea interfață, ce afișează numai istoricul conversațiilor. Pentru a te asigura că o primești, actualizează Messenger la cea mai recentă versiune.

Această nouă caracteristică din Facebook Messenger sosește după actualizarea 75.0, ce a fost lansată săptămâna aceasta pentru a include un sticker de fotbal și un joc ascuns. Recent, Facebook a mai introdus în aplicația de mesaje peste 1.500 de caractere emoji noi, care oferă mai multă diversitate.

  • Facebook Messenger pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.