Alături de prima versiune beta de iOS 9.3.3, compania Apple a mai lansat în această seară și prima versiune beta de tvOS 9.2.2. Oferită dezvoltatorilor cu scopul de a o testa pe Apple TV generația a 4-a, noua versiune a sistemului de operare pentru acest dispozitiv sosește la două săptămâni distanță de tvOS 9.2.1.

Instalarea noii versiuni beta de tvOS este, la fel ca și în trecut, ceva mai dificilă decât instalarea unei actualizări de software pentru iPhone, Apple Watch sau Mac. Ea implică folosirea unui cablu USB-C la USB-A pentru a conecta Apple TV-ul la computer și descărcarea noului software prin intermediul iTunes sau Apple Configurator. Desigur, o condiție necesară pentru a putea instala tvOS 9.2.1 beta 1 este să ai un cont de dezvoltator înregistrat pe Apple Developer Center.

Noutățile din tvOS 9.2.2 nu sunt cunoscute momentan, însă vorbim despre o actualizare minoră care, cel mai probabil, la fel ca și tvOS 9.2.1, este concentrată pe îmbunătățiri aduse în privința performanțelor, corecturi de erori și actualizări de securitate. Alte schimbări sau caracteristici noi, dacă vor fi descoperite, vor fi anunțate aici, ceva mai jos.

tvOS 9.2.2 succede tvOS 9.2.1, o versiune a sistemului de operare pentru generația a 4-a de Apple TV care introducea corecturi de erori, îmbunătățiri de stabilitate și actualizări de securitate.

Notă: Dacă ai instalat tvOS 9.2.2 pe Apple TV și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.