Apple a actualizat aplicațiile Sală de clasă și TestFlight

0
241

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, compania Apple a actualizat două dintre aplicațiile sale de pe App Store – Sală de clasă și TestFlight.

Sală de clasă – aplicația lansată de Apple în această primăvară pentru mediul educațional, care transformă tabletele iPad în instrumente de predare mai puternice – a primit prima actualizare mai importantă, ajungând la versiunea 1.1. Pe baza feedbackului primit de la elevi și profesori, această actualizare introduce o extensie Sală de clasă în meniul de partajare al iOS pentru a face mai simplă trimiterea de linkuri din Safari și alte aplicații, permite navigarea prin cursurile iTunes U și introduce opțiunea de a adăuga / elimina elevi din grupurile create de profesori.

În ceea ce privește TestFlight – aplicația care permite testarea de către utilizatorii selectați de dezvoltatori a versiunilor beta și alpha ale aplicațiilor sau actualizărilor ce urmează să fie lansate pe App Store – a fost actualizată astă-seară la versiunea 1.4.0. Aceasta include o compatibilitate îmbunătățită la instalarea aplicațiilor watchOS beta și corectează eroarea care făcea ca mai multe copii ale aceluiași dispozitiv să fie afișate pe ecranul Setări. În plus, noua versiune de TestFlight include o serie de îmbunătățiri în privința performanțelor și a stabilității, fiindu-le recomandată tuturor utilizatorilor.

Actualizarea la cele mai recente versiuni ale aplicațiilor Sală de clasă și TestFlight poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.