Poze Google 1.10 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
420

Poze Google este unul dintre cele mai generoase servicii de stocare în cloud a fotografiilor și clipurilor video, el oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a stoca un număr nelimitat de imagini pe care să le acceseze apoi de oriunde doresc, oricând doresc. Inclusiv de pe dispozitivele iPhone și iPad.

Aplicația Poze Google este disponibilă pe App Store de aproximativ un an, iar de dimineață a fost actualizată la versiunea 1.10.0. Vorbim despre o actualizare importantă, care ne aduce o serie de caracteristici noi și utile.

În primul rând, Google a introdus în Poze o bară de căutare nouă, care permite găsirea de imagini chiar și atunci când introduci caractere emoji. Mai mult, ea este integrată cu Spotlight, permițând căutarea de imagini direct de pe ecranul principal.

Totodată, noua versiune de Poze permite adăugarea de imagini într-un album partajat printr-o singură atingere folosind o sugestie inteligentă, precum și adăugarea melodiilor proprii într-un film generat automat. În plus, cei care doresc vor putea modifica data și ora la care a fost efectuată o poză.

La final, cei de la Google le oferă un sfat utilizatorilor cu ocazia Zilei Mamei (în SUA): ei spun că poți selecta pozele și videoclipurile cu mama ta, apoi atinge butonul +, apoi Film. 

Actualizarea la versiunea 1.10 a aplicației Poze Google poate fi efectuată de pe dispozitivele iPhone și iPad cu iOS 8.1 sau ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.