Aplicațiile Prezentări, Documente și Foi de calcul Google pentru iPhone și iPad au fost actualizate

0
710

Compania Google a lansat la acest sfârșit de săptămână o serie de actualizări importante pentru aplicațiile sale de productivitate, Prezentări Google bucurându-se poate de una dintre cele mai importante actualizări de până acum.

Aplicația concepută ca și un concurent pe Microsoft PowerPoint sau Keynote, este disponibilă într-o versiune complet nouă, care le aduce utilizatorilor, în primul rând, caracteristica Q&A (Întrebări și Răspunsuri). Ea le permite celor care creează o prezentare să afișeze un link scurt deasupra diapozitivelor. Acesta poate fi accesat de către publicul în fața căruia se face prezentarea, cei interesați putând astfel să trimită întrebări pe care ceilalți să le poată aprecia sau nu. În funcție de popularitatea întrebărilor, cel ce face prezentarea le va vedea într-un flux actualizat live, putând astfel să răspundă la ele.

Orice întrebare este limitată la 300 de caractere și poate fi trimisă fie sub protecția anonimatului, fie sub numele de utilizator Google și cu poza de profil. Potrivit Google, această caracteristică are rolul de a-i încuraja pe cei în fața cărora sunt făcute prezentări să pună întrebări pe care altfel le-ar fi fost imposibil să le adreseze persoanei care le vorbește.

Totodată, aplicația Prezentări Google pentru iPhone și iPad mai aduce în versiunea nouă posibilitatea de a prezenta diapozitivele utilizatorilor Google Hangouts și opțiunea de a crea prezentări noi și de a deschide fișiere recente direct de pe ecranul principal folosind un gest 3D Touch. La final, noua versiune de Prezentări Google include corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor.

  • Prezentări Google pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

Celelalte două aplicații, Foi de calcul și Documente Google au primit actualizări care permit crearea de prezentări noi și deschiderea de fișiere recente direct de pe ecranul principal al dispozitivelor iPhone folosind un gest 3D Touch. În plus, ele conțin corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor, iar pentru Foi de Calcul a fost inclusă posibilitatea de a vedea în foile de calcul desenele și imaginile.

  • Documente Google pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum
  • Foi de calcul Google pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

Actualizarea la noile versiuni ale aplicațiilor Google de productivitate poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări de pe toate dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch care rulează iOS 8.0 sau ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.