Octagon este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
782

Pagina cu recomandări de pe App Store a fost actualizată de către Apple dis de dimineață, ceea ce înseamnă că noi avem ocazia acum de a vedea împreună care titlu a fost ales pentru Aplicația Săptămânii din ultima săptămână a acestei luni. Este vorba despre Octagon, un joc de tip arcade, care se va alătura numeroaselor jocuri pe care Apple le-a oferit gratis de-a lungul timpului în cadrul acestei promoții.

Octagon este un joc apreciat de critici, care te va introduce în interiorul unui poligon cu opt colțuri plin de coridoare, platforme și goluri, pe care va trebui să încerci să îl parcuri cât mai rapid. Acest joc arcade minimal te va determina să te miști rapid, pentru a nu rămâne în urmă. Pe măsură ce podeaua se va mișca sub tine, tu va trebui să rotești dispozitivul pentru a feri limitatoarele de viteză și golurile, pentru a avansa cât mai mult poți în poligonul cu 8 colțuri, în cele 60 de secunde pe care le ai la dispoziție.

În momentul de față, Octagon dispune de trei moduri de joc: Classic, Endless și Daily, fiecare dintre ele testându-ți reflexele și învățându-te să rotești mai rapid dispozitivul pentru a rămâne pe linia potrivită și prinde viteză. În plus, jocul este capabil să genereze singur nivele, are o coloană sonoră antrenantă și este sincronizat cu iCloud, pentru ca tu să nu pierzi progresul dacă treci pe un alt dispozitiv.

Octagon este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone și iPad, putând fi instalat pe toate dispozitivele care rulează iOS 6.0 sau ulterior. În plus, jocul este disponibil și pe generația a 4-a de Apple TV. Dimensiunea Octagon este de 23,7 MB.

  • Octagon pentru iPhone și iPad – Gratis (Redus de la 1,99 €)* – Descarcă acum

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 3 iunie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.