Twitter 6.54 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
169

Aplicația oficială Twitter pentru iPhone și iPad a fost actualizată sâmbătă dimineață la versiunea 6.54 de către compania americană, introducând o noutate importantă pentru anumiți utilizatori.

Este vorba despre extinderea compatibilității cu 3D Touch, aplicația Twitter permițând de acum, și în interiorul ei, efectuarea de gesturi Peek și Pop pentru a previzualiza și, respectiv, deschide conținutul pe care îl văd. Efectuarea unui „peek” îți va permite să previzualizezi Tweeturi, imagini, linkuri și profile de utilizatori, iar o glisare în sus îți va oferi opțiunile pe care le primeai până acum la o apăsare mai lungă pe conținut (partajare, raportare, blocare, etc.).

Această noutate este importantă pentru utilizatorii rețelei sociale care folosesc dispozitive iPhone 6s și iPhone 6s Plus, și sunt obișnuiți cu 3D Touch. Până în prezent, Twitter nu le oferea utilizatorilor celor mai recente modele de iPhone decât compatibilitate cu 3D Touch pe pictograma aplicației de pe ecranul principal – unde o apăsare mai puternică duce la afișarea unui meniu contextual ce permite efectuarea rapidă de căutări, crearea de Tweeturi noi sau trimiterea de mesaje directe.

În rest, cei de la Twitter nu ne prezintă alte noutăți, menționând în descrierea aplicației că ea aduce „câteva mici actualizări de care nici nu credeai că ai nevoie”.

Actualizarea la versiunea 6.54 este posibilă din App Store>Actualizări, de pe dispozitivele iPhone și iPad cu iOS 8.0 sau ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.