Instagram pentru iPhone și Apple Watch are în sfârșit o pictogramă nouă și un design modern

0
1252

Aplicația Instagram pentru iPhone și Apple Watch a fost actualizată miercuri seară, primind schimbările de design pe care lumea le aștepta încă de la lansarea iOS 7. Versiunea 8.0 a aplicației popularei rețele sociale și platforme de partajare foto și video aduce o pictogramă colorată, complet nouă, și o interfață mult simplificată și modernizată.

Schimbarea pictogramei s-a produs atât pe iPhone, cât și pe Apple Watch (unde Instagram deja avea o iconiță diferită, mai modernă), și reprezintă un salt foarte mare de la vechea și emblematica siglă de până acum, care era încadrată în limbajul de design scheumorphic întâlnit în toate versiunile iOS anterioare iOS 7.

Astăzi introducem un aspect nou. Veți vedea o pictogramă și un design al aplicației actualizate pentru Instagram. Inspirată din vechea pictogramă de aplicație, cea nouă reprezintă o cameră simplificată și un curcubeu sub formă de gradient.

După ce vei reuși să localizezi din nou pictograma Instagram pe ecranul principal al dispozitivului tău iOS, te va surprinde o altă schimbare de design. Întreaga interfață de utilizator a Instagram a fost redesenată, având un aspect mai plat, multe efecte de transluciditate și elemente colorate în alb, negru și diferite nuanțe de gri. Schimbarea nuanțelor pentru interfața aplicației ar trebui să ne ajute să ne concentrăm mai bine pe imaginile pe care le putem vizualiza în fluxuri, fără a mai fi distrași de pictograme și alte elemente de design, conform Instagram. Și așa și este.Iconite Instagram

În rest, utilizatorii care actualizează Instagram la versiunea 8.0 nu ar trebui să se aștepte la alte caracteristici noi. Iar dacă mai ai și celelalte aplicații ale Instagram instalate pe iPhone, Layout, Boomerang și Hyperlapse, atunci vei observa că și ele au fost actualizate pentru a avea pictograme care să se potrivească, cu cea a Instagram.

Actualizarea la versiunea 8.0 de Instagram poate fi efectuată de către toți utilizatorii de iPhone și iPad cu iOS 7 sau ulterior.

  • Instagram pentru iPhone și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.