Neil Patrick Harris promovează iPhone 6s în cea mai recentă reclamă Apple

0
487

Neil Patrick Harris apare într-o nouă reclamă alături de Siri pentru a promova cele mai recente modele de iPhone. Spotul publicitar de 30 de secunde ni-l prezintă pe cunoscutul actor folosind caracteristica mâini libere „Hey Siri” pentru a-i comanda asistentului să citească un discurs de mulțumire legendar din aplicația Notițe.

Reclama comică intitulată „Discurs de Mulțumire / Thank You Speech” nu scoate în evidență doar capacitatea celor mai recente modele de iPhone de a activa oricând Siri printr-o comandă vocală, ci și capacitatea asistentului virtual personal Siri de a citi intrările din Notițe, precum și de a citi texte scrise cu o voce naturală. Totuși, Neil Patrick Harris încheie reclama spunând că el va fi „mult mai natural” în timpul discursului.

Hey Siri mereu pornit este o caracteristică mâini liberă introdusă de Apple pe iPhone începând cu modelele 6s lansate anul trecut. Ea face ca dispozitivele să asculte, fără un consum prea mare de energie, toate comenzile „Hey Siri”, permițându-ți astfel să folosești asistentul Siri chiar și atunci când nu ești în aproprierea telefonului.

„Hey Siri” mereu pornit a mai fost promovat de către Apple în câteva reclame, cele mai recente avându-l în centru pe cunoscutul Cookie Monster din Muppets Sesame Street.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.