Aplicația oficială pentru iPhone și iPad a cunoscutei platforme Microsoft de stocare în cloud a documentelor, fotografiilor și nu numai, OneDrive, a fost actualizată la versiunea 7.1 în cursul zilei de astăzi, introducând, printre altele, compatibilitate cu 3D Touch.

Cea mai recentă versiune a aplicației le va permite utilizatorilor de iPhone 6s și iPhone 6s Plus să vadă previzualizări ale fișierelor și dosarelor prin efectuarea unui gest „Peek”, precum și să le deschidă din aceste previzualizări, printr-un gest „Pop”. Or, la fel ca și în alte aplicații comăpatibile cu funcționalitatea 3D Touch, utilizatorii vor putea vedea în OneDrive ce conține fișierul sau dosarul pe care urmează să îl deschidă.

Separat de compatibilitatea cu 3D Touch, OneDrive ne aduce pe iPhone și iPad unele modificări în privința interfeței de utilizator, precum și o caracteristică ce permite raportarea erorilor la Microsoft printr-o scuturare a dispozitivului.

Actualizarea aplicației OneDrive pentru iOS vine la o săptămână după ce Microsoft i-a anunțat pe utilizatorii mai vechi ai platformei că va reduce spațiul de stocare oferit gratuit de la 15 GB la 5 GB începând cu data de 10 august. Această modificare îi va obliga pe mulți fie să își elimine din fișierele salvate pe OneDrive, fie să plătească pentru a face upgrade la un plan superior.

Actualizarea la versiunea 7.1 de OneDrive este posibilă de pe dispozitivele iPhone și iPad care au instalat iOS 8.0 sau ulterior. Pentru a realiza actualizarea, utilizatorii vor trebui să acceseze App Store>Actualizări.

  • Microsoft OneDrive pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.