King Rabbit este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
636

O nouă săptămână se aproprie cu pași repezi de final, așa că Apple a respectat tradiția, și a actualizat pagina cu Recomandări de pe App Store, pentru a anunța conținutul nou pe care îl promovează în următoarele șapte zile. Și, ca de obicei, nu vorbim doar despre categorii noi cu aplicații care sunt „scoase la lumină”, ci și despre Aplicația Săptămânii, pe care ne-o oferă, ca de obicei gratuit.

După o săptămână întreagă în care am avut posibilitatea de a descărca gratis Camera Plus, un utilitar bun pentru cameră, Apple vine astăzi și ne anunță că un nou joc face obiectul acestei promoții. Or, în următoarele șapte zile vom putea descărca gratis King Rabbit, un joc action-puzzle încrucișat destul de popular, unde va trebui să îl ajutăm pe Regele Iepure să salveze cetățenii iepurași din calea inamicilor nemiloși. Jocul conține numeroase nivele care îmbină puzzle-ul cu acțiunea, provocându-ți mintea să găsească soluții ți uimindu-te, teoretic, cu secretele pe care s-ar putea să nu le poți descoperi.

King Rabbit are o interfață și animații „create cu atenție”, nivele intuitive cu creștere graduală a dificultății, este simplu de jucat și oferă numeroase articole interesante pe care le poți colecta (inclusiv chei, poțiuni și bombe). În plus, jocul este compatibil cu Game Center și are integrat iCloud, permițându-ți să îl joci de pe mai multe dispozitive, fără a pierde progresul.

King Rabbit este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone și iPad, însă poate fi descărcat numai pe dispozitivele cu iOS 7.0 sau ulterior. Dimensiunea jocului este de 45,8 MB.

  • King Rabbit pentru iPhone și iPad – Gratuit (redus de la 0,99 €)* – Descarcă acum

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 20 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.