Camera Plus este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone, iPad și Apple Watch

0
559

Apple a actualizat de dimineață secțiunea Recomandări de pe App Store cu noi aplicații și categorii, anunțând totodată și prima aplicație a săptămânii din luna mai a acestui an. După o săptămână în care utilizatorii au putut descărca gratis jocul Dragon Hills, în următoarele șapte zile aplicația săptămânii va fi Camera Plus, ea putând fi descărcată gratis de către toți utilizatorii de iPhone, iPad, iPod touch și Apple Watch.

Camera Plus (a nu se confunda cu populara aplicație de cameră Camera+) este o aplicație care permite atât înregistrarea de imagini, cât și editarea lor, oferind o serie de caracteristici interesante. Una dintre acestea este AirSnap, o modalitate simplă și intuitivă de a controla de la distanță (de pe un alt iPhone, iPad sau Apple Watch) capturarea pozelor și a clipurilor video, fiind perfectă pentru pozele de familie, pozele de grup și nu doar. În plus, Camera Plus se laudă cu modul Macro, care este capabil să înregistreze de aproape fotografii de calitate cu anumite obiecte, precum și cu „Focus Shift”, care îți permite să muți punctul de focalizare pe obiectul dorit cu o tranziție cinematică.

Alte caracteristici ale Camera Plus sunt Lumy – un glisor pentru controlul instantaneu al luminozității, filtrele HDR și fotografice, titlurile foto, „PIX’D” – pentru auto-îmbunătățirea imaginilor, instrumentele numeroase de editare a fotografiilor și dosarul privat cu imagini, care îți permite să le ascunzi de ochii curioșilor.

Pe Apple Watch, aplicația Camera Plus îți permite să controlezi un iPhone la înregistrarea de fotografii sau clipuri video, să comuți înregistrarea pe camera frontală sau principală, să activezi/dezactivezi blițul, să setezi un temporizator pentru declanșare și să previzualizezi fotografiile înainte și după capturare.

Aplicația Camera Plus pentru iPhone, iPad și Apple Watch este disponibilă pe App Store în format universal, putând fi instalată pe toate dispozitivele ce rulează iOS 8.0 sau ulterior. Dimensiunea aplicației este de 76,6 MB.

  • Camera Plus pentru iPhone, iPad și Apple Watch – Gratis (redus de la 0,99 €)* – Descarcă acum

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 13 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.