Netflix 8.4.0 – actualizare este disponibilă pe App Store. Permite limitarea consumului de date celulare

0
282

Disponibil și în România de la începutul anului, serviciul de streaming video la cerere Netflix a publicat la finele acestei săptămâni o actualizare majoră pentru aplicația de pe App Store. Aceasta vine să aducă, printre altele, un set de instrumente de control a consumului de date, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a regla calitatea difuzării video atunci când sunt folosite planurile de date, pentru a evita costurile suplimentare nedorite.

Noul Netflix 8.4.0 pentru iPhone și iPad o va oferi ca și opțiune implicită pe cea automată, care le va permite utilizatorilor să urmărească aproximativ 3 ore de filme și seriale la 1 GB de date consumat. Potrivit celor de la Netflix, acesta oferă o calitate video bună la un consum de date relativ redus, prevenind astfel consumul suplimentar de date. Desigur, cei nemulțumiți de această opțiune implicită vor avea la alegere și altele câteva în meniul App Settings. Printre acestea se numără „Low”, care permite urmărirea a 4 ore de filme și seriale la 1 GB de date consumat, „Medium” – 2 ore la 1 GB, „High” – 1 oră la 1 GB și „Unlimited” – un număr nelimitat de ore la calitate maximă (recomandat pentru abonamentele care au internet nelimitat). O altă opțiune pe care o au utilizatorii în acest meniu este „Off”, care îi va asigura că nu vor fi consumate deloc date celulare de către Netflix (se va limita deci urmărirea de conținut video la conexiunile Wi-Fi).

Separat de această noutate, actualizarea 8.4.0 adusă Netflix le aduce utilizatorilor scurtături rapide pe pictograma aplicației grație gesturilor 3D Touch și îmbunătățește navigarea prin VoiceOver. În plus, compania Netflix menționează că a fost corectată eroarea care nu îi permitea aplicației să recunoască existența unei conexiuni la Internet, precum și alte erori semnalate de utilizatori.

Actualizarea la Netflix 8.4.0 pentru iPhone și iPad este posibilă de pe App Store>Actualizări, cu condiția ca dispozitivul de pe care încerci să o efectuezi să aibă instalat iOS 8.0 sau ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.