Cum să dezactivezi vibrația redată la pornirea alarmei pe iPhone – Tutorial

0
1886

Probabil că toți utilizatorii de iPhone știu că atunci când activezi o alarmă, ea îți va face telefonul nu doar să sune, ci și să vibreze.

Pentru mulți utilizatori, faptul că telefonul vibrează îi ajută să se trezească, dar pentru alții vibrația este o problemă. Nu doar că ea consumă baterie mai multă (și vei vedea asta dacă nu te trezești imediat să oprești alarma), dar ea poate fi foarte deranjantă dacă îți pui telefonul, fără carcasă, pe noptieră sau pe alte suprafețe tari, unde vibrația va produce un zgomot ce te va speria de fiecare dată și-ți va strica ziua. Ca să nu mai punem la socoteală că un iPhone fără carcasă riscă oricând să cadă de pe noptiera unde l-ai pus, dacă nu oprești alarma timp de câteva minute (din cauza vibrației continue care îl va mișca pe anumite suprafețe).

Așa că dacă ești nemulțumit de faptul că toate alarmele tale (sau numai o parte) fac telefonul să vibreze și vrei să oprești acest lucru, urmează pașii de mai jos pentru a vedea cum. Din păcate, opțiunea de dezactivare a vibrației în timpul activării alarmei nu este afișată așa încât accesul la ea să fie facil sau măcar intuitiv, iar dacă deja ai mai multe alarme setate, îți va lua ceva timp să dezactivezi vibrația la fiecare dintre ele.

Cum să dezactivezi vibrația atunci când sună alarma pe iPhone

La crearea unei alarme noi

 1. Deschide aplicația Ceas de pe ecranul principal al dispozitivului iPhone;home screen iphone ios 9 ecran principal
 2. Selectează fila Alarmă;
 3. Atinge semnul din partea dreaptă sus a ecranului;Alarma noua
 4. Alege ora la care configurezi alarma și verifică dacă celelalte opțiuni coincid dorințelor tale, apoi atinge butonul Sunet;Sunet alarma
 5. În meniul deschis, atinge butonul Vibrație;Vibratie alarma
 6. De aici poți modifica vibrația redată în timp ce sună alarma. Pentru a o dezactiva, atinge Nimic și asigură-te că a apărut o bifă în dreptul acestei opțiuni.Nimic vibratie alarma
 7. Atinge butonul <Sunet, apoi butonul <Înapoi și apoi salvează alarma atingând butonul Salvați din partea dreaptă sus a ecranului.

La o alarmă existentă

 1. Deschide aplicația Ceas de pe ecranul principal al dispozitivului iPhone;home screen iphone ios 9 ecran principal
 2. Selectează fila Alarmă;
 3. Atinge butonul Editați din partea stângă sus a ecranului;Editare alarma
 4. Selectează alarma pentru care dorești să dezactivezi vibrația. Reține că dacă dorești să dezactivezi vibrația la toate alarmele sau la o parte dintre ele, va trebui să parcurgi acești pași pentru fiecare în parte;Editare alarme
 5. Atinge Sunet;Sunet alarma (2)
 6. În meniul deschis, atinge butonul Vibrație;Vibratie alarma
 7. De aici poți modifica vibrația redată în timp ce sună alarma. Pentru a o dezactiva, atinge Nimic și asigură-te că a apărut o bifă în dreptul acestei opțiuni.Nimic vibratie alarma
 8. Atinge butonul <Sunet, apoi butonul <Înapoi și salvează modificările atingând butonul Salvați din partea dreaptă sus a ecranului.

Urmează pașii de mai sus pentru fiecare dintre alarmele tale la care dorești să dezactivezi vibrația. Nu uita să atingi Salvați după ce ai făcut modificările!

Începând de acum, iPhone-ul tău nu va mai vibra atunci când sună alarma (pentru alarmele selectate), iar tu te vei putea trezi fără a te speria și/sau fără a-ți găsi telefonul pe jos.

Ai și alte întrebări?

Dacă ai întrebări, neclarități sau dorești să propui un tutorial, lasă un comentariu mai jos în această pagină sau un mesaj pe forum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.