Apple deschide un centru de dezvoltare a Hărți în India

0
697

La o zi după ce a anunțat deschiderea unui Accelerator de Dezvoltare și Proiectare a aplicațiilor pentru iOS, compania Apple a anunțat miercuri dimineață că va deschide o nouă clădire de birouri în Hyderabad, India. Aceasta va avea ca și scop principal accelerarea procesului de dezvoltare a platformei Hărți pentru produsele Apple (iOS, OS X și watchOS), creând nu mai puțin de 4.000 de locuri de muncă.

Apple este concentrată pe crearea celor mai bune produse și servicii din lume și suntem emoționați să deschidem acest nou sediu în Hyderabad, care se va concentra asupra dezvoltării Hărți. Talentul din această zonă este incredibil și suntem nerăbdători să extindem relațiile noastre și să prezentăm mai multor universități și parteneri platformele noastre, pe măsură ce ne extindem operațiunile.

Platforma Hărți a Apple a fost aspru criticată de către utilizatori încă de la lansarea din 2012. Dar în ciuda insistențelor oamenilor de a reveni asupra deciziei și a readuce Hărțile Google în iOS, Apple a continuat să lucreze la îmbunătțirea Hărți, extinzându-i disponibilitatea de-a lungul timpului și adăugând caracteristici noi, cum ar fi itinerariile pentru transportul public și nu numai. Iar dacă în cei 4 ani de disponibilitate nu vi se pare că lucrurile au evoluat prea mult, atunci noul sediu al Apple din India va avea exact acest rol.

Potrivit zvonurilor, noul sediu din Hyderabad în care Apple ar fi investit 25 de milioane de dolari are o suprafață de peste 23.000 m2.

Ieri, Apple anunța că la începutul anului viitor va inaugura în orașul indian Bangalore un Accelerator de Dezvoltare și Proiectare a aplicațiilor pentru iOS, care va avea ca și scop ajutarea dezvoltatorilor de aplicații să își îmbunătățească titlurile pentru iPhone și iPad, precum și să adopte noul limbaj de programare Swift și celelalte tehnologii din iOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.