Aplicația Google pentru iPhone și iPad a fost actualizată

0
278

Aplicația care îți aduce, pe iPhone și iPad, acces facil la cel mai popular motor de căutare și Google Now, Google, a fost actualizată miercuri dimineață de compania din Mountain View, care a introdus cu această ocazie câteva caracteristici noi și utile.

Versiunea 15.0 a Google le aduce utilizatorilor scurtături de tastatură pentru tabletele iPad care au conectate tastaturi externe. Acestea vor putea fi folosite pentru a naviga mai rapid prin aplicație și pentru a căuta mai ușor ceea ce îți dorești. Pentru a vedea toate scurtăturile de aplicație pe care ți le oferă Google, va trebui să apeși lung tasta Comandă (⌘).

În plus, cea mai recentă versiune a Google pentru iOS le aduce utilizatorilor posibilitatea de a vedea cele mai aglomerate ore la punctele de interes și afacerile locale, direct din pagina cu rezultatele căutărilor. Or, nu va mai fi necesară atingerea și extinderea unui rezultat de căutare local.

Pentru a face actualizarea la versiunea 15.0 de Google, va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe un iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 8.0 sau ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.