Marți seară, compania Apple a lansat actualizări minore pentru toate aplicațiile care fac parte din suita de productivitate iWork. Acestea se adresează atât utilizatorilor de iOS, cât și utilizatorilor de OS X, aducând aceleași noutăți pe ambele platforme.

Mai precis, în notițele lansării versiunilor 2.6.2 ale Pages, Numbers și Keynote pentru iPhone și iPad sunt menționate următoarele: „Această actualizare conține îmbunătățiri în privința stabilității și corecturi de erori”. Același lucru apare însă și în notițele lansării versiunilor 5.6.2, 6.6.2 și 3.6.2 ale Pages, Keynote, respectiv Numbers pentru Mac. Ținând cont de ceea ce menționează compania Apple, nu putem ști care sunt schimbările sau unde putem aștepta îmbunătățiri, însă este recomandat să efectuăm actualizarea la cele mai recente versiuni ale programelor pe fiecare dintre aparatele pe care le avem instalate.

Pentru a efectua actualizarea la cele mai recente versiuni ale programelor Pages, Keynote și Numbers va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe orice iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 8.4 sau ulterior. De pe Mac, vei putea efectua actualizarea la cele mai recente versiuni ale aplicațiilor suitei iWork de pe Mac App Store>Actualizări, atât timp cât computerul rulează OS X 10.10.4.

Notă: Actualizarea programelor la cea mai recentă versiune este gratuită pentru utilizatorii existenți. De asemenea, suita iWork este disponibilă gratuit pentru toți cei care au activat un iPhone, iPad sau Mac după luna septembrie a anului 2013.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.