Siri a anunțat data la care va avea loc WWDC 2016

0
1765

Siri a început să le dezvăluie utilizatorilor de iPhone, iPad, iPod touch și Apple Watch, în această seară, data la care va avea loc evenimentul anual Worldwide Developers Conference (WWDC), chiar dacă Apple nu a făcut momentan niciun anunț în acest sens nici prin intermediul vreunui comunicat de presă și nici prin intermediul site-ului său web.

Oricine o întreabă pe Siri „When is WWDC 2016? / Când are loc WWDC 2016” va primi ca și răspuns: „The Worldwide Developers Conference (WWDC) will be held June 13 through June 17 in San Francisco. I can’t wait! / Worldwide Developers Conference va avea loc între 13 iunie și 17 iunie în San Francisco. Aștept cu nerăbdare!” Anunțarea datei la care va avea loc un eveniment atât de important cu Siri este o mutare ciudată și surprinzătoare din partea Apple. De aceea, totul pare a fi o greșeală imensă a angajaților.

Ținând cont de data la care are loc de obicei WWDC, dar și de zvonurile conform cărora Apple a închiriat locația din San Francisco unde a organizat evenimentul in ultimii ani pentru perioada 13-17 iunie, sunt foarte mici șansele ca spusele lui Siri să nu fie adevărate.

Din moment ce Siri a fost instruită să anunțe data la care va avea loc WWDC (interesant este că până la amiază ea răspundea că data nu a fost anunțată), Apple pregătește să facă anunțul, iar în orele următoare vom afla mai multe detalii, inclusiv despre modul în care dezvoltatorii vor putea obține bilete la marele eveniment din acest an.

Dacă păstrează tradiția, compania Apple va prezenta lumii întregi, în prima zi de WWDC (pe 13 iunie), noile versiuni ale sistemelor de operare, urmând ca apoi să discute cu dezvoltatorii despre noile caracteristici și tehnologii introduse. Asta înseamnă că luni, pe 13 iunie, compania americană va face o prezentare a iOS 10, OS X (sau macOS) 10.12, precum și a watchOS 3 și tvOS 10. De asemenea, acea conferință ar putea aduce și prezentarea unor noi produse, cum ar fi, de exemplu, noi MacBook-uri (să nu ne așteptăm la iPhone-uri sau iPad-uri noi).

În momentul în care Apple va anunța oficial data la care a programat WWDC și va oferi mai multe detalii despre conferință, vă vom anunța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.