Echipa de artiști a lui Jony Ive, în frunte cu acesta, au conceput un iPad Pro de 12,9 inchi unic, precum și un Smart Cover și un toc pentru Apple Pencil pe care le vor scoate la licitație pentru strângerea de fonduri pentru Muzeul de Design din Londra, scrie The Wallpaper.

Tableta nu a suferit modificări de design, fiind aceeași versiune pe care Apple a lansat-o în toamna anului trecut. Artiștii nu au făcut nimic altceva decât să o coloreze într-o nuanță unică, galben deschis, și să pună eticheta „Ediția 1 din 1” pe carcasa acesteia, pentru a marca unicitatea ei în întreaga gamă de iPad Pro, care este disponibilă momentan numai pe gri stelar, argintiu și auriu.

Design personalizat unic și exclusiv din partea Echipei Apple de Design pentru Time for Design.

Jony Ive a prezentat un prototip de telefon mobil la Muzeul de Design în 1990, cu mult timp înainte de a lucra la Apple. El a fost primul câștigător al premiului acordat de muzeu „Designerul anului”  în anul 2003, cu iMac. Pentru a susține muzeul, el și echipa să din Cupertino au creat un iPad Pro special într-o culoare unică etichetat cu numărul Ediția 1 din 1.

Alături de iPad-ul Pro colorat într-o nuanță unică, designerii Apple au creat un Smart Cover de culoare albastră. Acesta este fabricat din piele franțuzească de cea mai bună calitate și are etichetat „Ediția 1 din 1”, ca și iPad-ul. În plus, câștigătorul licitației va mai primi un Apple Pencil tradițional, într-un toc din piele de vițel italian.

Experții estimează că iPad-ul Pro și cele două accesorii vor fi vândute la o sumă cuprinsă între 10.000 și 15.000 £. Licitația va începe pe 28 aprilie.

În trecut, compania Apple a mai donat pentru caritate produse unice, Jony Ive creând în trecut un Mac Pro roșu, EarPods-uri din aur și nu numai.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.