Compania Apple a lansat marți seară cea de-a treia versiune beta de iOS 9.3.2 pentru dezvoltatorii de aplicații, actualizarea venind la aproape o săptămână distanță de a doua versiune beta a iOS 9.3.2 și la aproximativ o lună distanță de ultima versiune publică de iOS, 9.3.1. Noul build de iOS nu este însă disponibil momentan pentru utilizatorii înscriși în programul public de testare a versiunilor noi de iOS – Apple Software Beta.

iOS 9.3.2 beta 3 poate fi descărcată de către dezvoltatorii de aplicații atât prin intermediul Apple Developer Center, cât și prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS.

Potrivit notițelor lansării trimise de către Apple, iOS 9.3.2 este o actualizare concentrată pe corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor. Ea are rolul de a înlătura problemele ce au fost descoperite de către utilizatori începând cu iOS 9.3 (sau chiar în versiuni anterioare) și de a aduce optimizări acolo unde mai este loc de așa ceva.

Prima versiune beta a iOS 9.3.2 venea cu câteva corecturi și îmbunătățiri, cea mai importantă fiind îmbunătățirea performanțelor iPhone 6s Plus la utilizarea 3D Touch în orientarea vedere. Odată cu cea de-a doua versiune însă a sosit și o primă caracteristică importantă: posibilitatea de a folosi Night Shift atunci când modul Consum redus este activat pe iPhone.

iOS 9.3.2 succede iOS 9.3.1, o actualizare de iOS lansată de către Apple luna trecută, cu scopul de a îndepărta o eroare importantă a linkurilor universale, ce provoca închiderea subită sau blocarea unor aplicații, inclusiv Safari sau Mail, la accesarea unor linkuri. Acea eroare apăruse sau era mai degrabă agravată de iOS 9.3, o actualizare mult așteptată ce a introdus o serie de caracteristici importante, printre care se numără Night Shift, parole pentru Notițe, și multe, multe altele. Totodată, această actualizare introducea o serie de erori, pe care Apple se străduie acum să le corecteze, pe baza feedbackului primit din partea utilizatorilor. Aparent, iOS 9.3.2 are rolul de a corecta problemele semnalate de utilizatori în iOS 9.3.

Notă: În cazul în care ai instalat iOS 9.3.2 beta 3 pe iPhone sau iPad și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.