CHOMP este aplicația gratuită a săptămânii oferită de Apple

0
657

Prima zi din aprilie a sosit, și cum ea cade într-un sfârșit de săptămână, coincide cu data la care Apple și-a actualizat pagina Recomandări de pe App Store, cu scopul de aduce în fața utilizatorilor de iPhone și iPad noi aplicații și jocuri grozave, ce au fost lansate ori actualizate în ultimele șapte zile ori ce pot fi incluse cu ușurință în noile secțiuni tematice. Ca de obicei, odată cu actualizarea acestei pagini, Apple anunță și aplicația cu plată pe care o va oferi în următoarea săptămână gratis utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch. Iar dacă până acum eram obișnuiți cu jocuri oferite în cadrul acestei promoții, acum Apple ne oferă o aplicație din categoria cărți, deși nu este nicidecum vorba despre o carte tradițională, ci mai degrabă o carte interactivă pentru copii.

CHOMP este denumirea aplicației gratuite a acestei săptămâni și vorbim despre cea mai recentă realizare a unui renumit ilustrator și autor de cărți pentru copii, Christoph Niemann. Aplicația combină animații amuzante, jucăușe și drăgăstoase, desenate de mână, cu video live, oferindu-le copiilor și adulților deopotrivă posibilitatea de a intra în numeroase roluri comice. De la pianist, la un cățel care soarbe spaghete, la un ceas nebun, aplicația te poate transforma în orice. Fiecare dintre animațiile disponibile prind viață atunci când fața ta apare live pe ecran, lăsând frâu liber creativității și creând momente de neuitat.

În principal, CHOMP este o aplicație adresată celor mici, fiind extrem de intuitivă pentru ca aceștia să poată cânta și înregistra în timp ce fețele lor sunt atașate unor animații amuzante, mesajele create putând fi ulterior trimise părinților, bunicilor, prietenilor și nu numai. Aplicația include în prezent peste 50 de scene desenate de mână și chiar dacă nu are limită de vârstă, ea este optimizată pentru copii, deoarece nu conține text și nici achiziții din aplicație.

CHOMP este disponibilă pe App Store în format universal pentru iPhone și iPad, fiind optimizată pentru dispozitivele care rulează iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea aplicației este de 42,3 MB.

  • CHOMP pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 2,99 €*)- Descarcă acum

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 8 aprilie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.