Apple a lansat prima actualizare software pentru MacBook de 12 inchi din 2016

3
278

La câteva zeci de minute după ce a lansat MacBook cu afișaj de 12 inchi, și înainte ca el să fi fost lansat în magazinele sale, Apple a publicat și prima actualizare software pentru a rezolva o problemă a acestuia.

Potrivit companiei americane, actualizarea Bluetooth adusă MacBook de 12 inchi (de la începutul anului 2016) vine să aducă îmbunătățiri pentru Bluetooth. Mai precis, potrivit companiei americane, actualizarea îmbunătățește compatibilitatea laptopului cu dispozitivele Bluetooth de la terți, fiind recomandată tuturor viitorilor utilizatori.

Actualizarea va putea fi descărcată de către toți utilizatorii de MacBook 2016 (cei care dețin modelul precedent nu au primit o astfel de actualizare) direct de pe App Store sau de pe site-ul web al companiei Apple. Ea are dimensiunea de 157,8 MB și necesită OS X 10.11.4 pentru a fi instalată – o versiune care va veni preinstalată pe cel mai nou MacBook.

Este destul de bizar faptul că Apple a lansat un MacBook cu o problemă software pe care a descoperit-o înainte de a ambala cele mai multe unități. Desigur, este un lucru bun că gigantul american a adresat problema extrem de repede, iar acum nu rămâne decât ca noii utilizatori să își amintească, atunci când vor primi MacBook-ul, să deschidă App Store și să instaleze actualizarea.

3 COMENTARII

  1. Salut.Pentru macbook air 2015 nu apare oare?Eu am probleme cu bluetooth-ul.Nu pot conecta sub nici o forma iphonul 6s la macbook.Am incercat toate metodele posibile dar degeaba.Culmea e ca controllerul de ps4 se conecteaza deci bluetooth-ul functioneaza.La fel iphonul 6s se conecteaza la un alt laptop cu bluetooth.Sa fie de vina diferenta de soft unul avand bluetooth 4.0 si celalalt 4.2?Astept pareri si idei de rezolvare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.