Odată cu lansarea versiunii 2016 de MacBook cu ecran Retina, care vine cu procesor, plăci grafice și stocare mai rapide, autonomie mai bună și carcasă colorată pe roz auriu, compania Apple a anunțat că cele două configurații de MacBook Air cu afișaj de 13 inchi disponibile acum vor veni cu 8 GB de RAM standard, începând de astăzi.

Până acum, MacBook Air de 13 inchi aveau 4 GB de RAM în configurațiile standard, utilizatorii care doreau 8 GB trebuind să plătească pentru upgrade. Aceeași situație este întâlnită în continuare la MacBook Air de 11 inchi, cel mai accesibil venind și acum standard cu 4 GB de RAM și opțiunea de a face upgrade la 8 GB pentru 120 €.

Așadar, din mărinimia ei, Apple le oferă cadou o opțiune de 120 € celor ce intenționează să își cumpere un MacBook Air de 13 inchi, făcându-l mai atractiv decât până acum. Prețul notebookului rămâne neschimbat: 1.099 €, în configurația de bază și 1.349 €, în cea cu 256 GB de stocare.

Din păcate, Apple nu a făcut nicio altă modificare în gama de MacBook Air, care este poziționată rușinos între MacBook-ul de 12 inchi ultra-subțire și MacBook Pro. Se zvonește că singura gamă de MacBook care mai venea și mai vine încă cu doar 4 GB de RAM va fi retrasă de pe piață, ținând cont de lipsa unor actualizări importante în ultimii ani (în continuare, MacBook Air are același procesor Intel Broadwell și afișaj fără Retina).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.