Compania Apple a lansat luni seară, alături de OS X 10.11.4 El Capitan și iOS 9.3, versiunea finală de watchOS 2.2. Aflată în proces de testare din 11 ianuarie, noua versiune de watchOS vine la peste trei luni distanță de lansarea watchOS 2.1 și introduce o serie de caracteristici noi, alături de corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor ceasului inteligent.

Actualizarea la watchOS 2.2 poate fi efectuat de către utilizatori numai prin intermediul aplicației Apple Watch, de pe orice dispozitiv iPhone cu iOS 9.3 sau ulterior instalat. Din această aplicație, va trebui să accesezi General>Actualizare software, însă nu înainte de a te asigura că ceasul tău are cel puțin 50% baterie, este conectat la o sursă de alimentare și se află în aproprierea iPhone-ului tău.

Cu watchOS 2.2 și iOS 9.3, Apple introduce posibilitatea de asociere a unui număr multiplu de dispozitive Apple Watch la un singur iPhone. Ambele actualizări sunt necesare atât pe iPhone, cât și pe ceasurile pe care vei dori să le conectezi la acesta.

Alte noutăți semnificative nu prea introduce watchOS 2.2, însă este de menționat că aplicația Hărți primește un aspect actualizat în urma actualizării. Acum, această aplicație este compatibilă și cu caracteristica „În apropriere”, disponibilă pe dispozitivele cu iOS 9, permițând utilizatorilor să găsească rapid puncte de interes, și are butoane de obținere rapidă a itinerarilor către casă și serviciu.

În rest, watchOS 2.2 include multiple corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor, dar și actualizări de securitate.

De aceea, actualizarea la cea mai recentă versiune de watchOS este recomandată tuturor posesorilor de Apple Watch.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.