tvOS 9.2 beta 6 este disponibil începând de astăzi, Apple oferindu-l dezvoltatorilor de aplicații cu scopul de a putea testa noile caracteristici, înainte ca ele să le fie oferite publicului. Apple furnizează tvOS 9.2 beta 6 dezvoltatorilor de aplicații la două o săptămâmă după ce a lansat a cincea versiune beta a acestei actualizări a sistemului de operare pentru Apple TV generația a 4-a. Interesant însă este că această actualizare vine cu o întârziere de câteva zile față de iOS 9.3 beta 6, OS X 10.11.4 beta 6 și watchOS 2.2 beta 6, cauza fiind probabil o problemă descoperită în ultimul moment de către Apple în noul build de tvOS.

Instalarea tvOS 9.2 beta 6 este posibilă pentru toți dezvoltatorii de aplicații care și-au înregistrat Apple TV-ul generația a 4-a în portalul dedicat lor. Aceasta se va face prin intermediul sistemului de actualizare software al dispozitivului. Acei dezvoltatori care nu au instalat încă tvOS 9.2 beta pe propriile Apple TV și vor să încerce această actualizare, vor trebui să își conecteze dispozitivele la un Mac prin intermediul unui cablu USB-C la USB-A, apoi să descarce și instaleze actualizarea via iTunes sau Configuratorul Apple.

tvOS 9.2 reprezintă o actualizare majoră pentru Apple TV, introducând compatibilitate cu tastaturile Bluetooth (pentru a permite introducerea mai rapidă de texte), precum și dosare în cadrul cărora să fie organizate aplicații după gen, de exemplu, și o nouă interfață pentru comutatorul de sarcini. Această versiune mai aduce și aplicația Podcasturi (care este acum disponibilă public mulțumită tvOS 9.1.1), MapKit – care le va permite dezvoltatorilor să încorporeze hărți în aplicațiile pentru televizor – și Siri în spaniolă (dialectul american) și franceză (dialectul canadian).

În plus, odată cu tvOS 9.2 beta 2, Apple a introdus compatibilitate cu Biblioteca foto iCloud în aplicația Poze, odată cu beta 3 a fost inclusă dictarea și căutarea pe App Store folosind Siri, iar odată cu beta 4 au fost îmbunătățite performanțele telecomenzii Siri.

În cazul în care ai descoperit și alte noutăți în tvOS 9.3 beta 6, anunță-ne printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.