Apple a lansat iTunes 12.3.3 pentru Mac și Windows

0
878

La câteva ore după ce a lansat versiunea publică de OS X 10.11.4 pentru toți utilizatorii de Mac, compania Apple a mai lansat o actualizare pentru unul dintre programele care vin preinstalate în OS X – iTunes. iTunes 12.3.3 este acum disponibil atât pentru utilizatorii de Mac, cât și pentru utilizatorii de PC cu Windows.

Această actualizare este una săracă din punct de vedere al noutăților pe care le aduce, întrucât ea a fost lansată numai pentru a include compatibilitate cu cele două dispozitive prezentate de către Apple în cadrul evenimentului media de pe 21 martie – iPhone SE și iPad Pro cu afișaj de 9,7 inchi. Așadar, actualizarea la această versiune a iTunes va fi necesară pentru toți utilizatorii care vor dori să sincronizeze unul dintre cele două dispozitive cu iTunes.

În rest, iTunes 12.3.3 nu pare să aducă alte noutăți nici pentru utilizatorii de Windows și nici pentru utilizatorii de OS X. Cu toate acestea, actualizarea le este recomandată tuturor, fie că intenționează, fie că nu intenționează să achiziționeze unul dintre cele două noi dispozitive iOS.

Actualizarea la iTunes 12.3.3 poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows (din Ajutor>Caută actualizări). Această versiune de iTunes poate fi, de asemenea, descărcată și de pe site-ul Apple (Mac / Windows).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.