Prima conferință Apple din acest an – unde se zvonește deja că vor fi prezentate actualizări pentru produse din trei categorii diferite – urmează să aibă loc marți, pe 15 martie, potrivit unor surse din cadrul Apple, citate de BuzzFeed News. Data evenimentului ar fi fost stabilită de oficialii companiei americane, cu șase săptămâni înainte ca el să aibă loc.

La evenimentul media – care îl succede pe cel din luna septembrie, când Apple a prezentat iPhone 6s/6s Plus, iPad Pro și Apple TV generația a 4-a – directorul general al Apple, Tim Cook, alături de alți vicepreședinți executivi ai companiei, urmează să prezinte lumii întregi un nou iPhone cu ecran de 4 inchi (denumit, se pare, „iPhone 5se”), iPad Air 3 și câteva actualizări pentru actuala generație de Apple Watch – cel mai probabil, noi brățări.

Dispozitivul iPhone cu ecran de 4 inchi urmează să aibă un procesor Apple A9 cu coprocesor de mișcare Apple M9, o baterie cu capacitate de 1.624 mAh, 1 GB de RAM, Bluetooth 4.2, Apple Pay, VoLTE, Wi-Fi 802.11ac și capacitate de stocare de 16 GB și 64 GB, în funcție de model. Totuși, se pare că acesta nu va avea una dintre funcțiile emblematice ale iPhone 6s/6s Plus – 3D Touch. În privința designului, se zvonește că deși va avea componente hardware cu totul noi, la exterior iPhone 5se va fi aproape identic cu iPhone 5s – cu toate că nu va avea colțurile așa lucioase ca și modelul lansat în urmă cu doi ani, Apple luând cel mai probabil decizia de a le rotunji (ca și la iPhone 6).

iPhone 5se urmează să fie pus în vânzare la finele lunii martie sau la începutul lui aprilie, înlocuind din acel moment iPhone 5s. Prețul acestui iPhone, la liber, ar putea porni de la 450 $.

În ceea ce privește iPad Air 3, momentan se cunosc mai puține detalii, schițele și carcasele apărute pe Internet până acum sugerându-ne că tableta va avea un bliț pentru camera iSight, Smart Connector și 4 difuzoare, aidoma iPad Pro. Nu este exclus nici ca acest iPad să aibă un ecran cu rezoluția 4K și 4GB de RAM, însă șansele rămân mici.

În ceea ce privește Apple Watch, dacă primele zvonuri ne indicau faptul că a doua generație a ceasului inteligent Apple va fi lansată în martie, se pare că evenimentul Apple de pe 15 martie nu va aduce decât actualizări minore pentru actuala generație, inclusiv noi brățări și probabil o cameră FaceTime.

Așadar, ne așteptăm ca Apple să organizeze peste o lună și jumătate un eveniment media, dar nu pentru a face cine știe ce anunțuri spectaculoase, ci pentru a ne prezenta actualizări mai mult sau mai puțin importante pentru actualele categorii de produse.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.