Sfârșitul acestei săptămâni vine cu o informație extrem de interesantă pentru iubitorii produselor Apple. Data conferinței în cadrul căreia Apple urmează să anunțe iPad Air 3, un nou iPhone cu ecran de 4 inchi și noi brățări pentru Apple Watch nu este cea pe care o știam noi încă de la începutul anului, conform a două site-uri web diferite care au prezentat în trecut informații veridice cu privire la viitoarele evenimente media Apple și nu doar.

Re/code și BuzzFeed scriu că mult-așteptatul eveniment media Apple va fi organizat, de fapt, pe 21 martie și nu pe 15 martie, așa cum susținea la începutul anului un blogger ce a oferit în trecut și informații corecte cu privire la produse Apple nelansate. Momentan nu se știe dacă Apple a amânat data la care va avea loc evenimentul sau dacă 21 martie a fost de la bun început data stabilită, iar data anunțată anterior era o presupunere cu titlu de informație venită pe surse.

Mai interesant este că înainte cu câteva zile ca cele două site-uri web să aducă în lumină această informație, un site web din Coreea de Sud, Underkg, anunța că prima conferință Apple din 2016 nu va avea loc la data la care ne așteptam.

Evenimentul, despre care se știa până acum că va avea loc pe 15 martie, a fost amânat cu o săptămână, până pe 22 martie, dacă sursa noastră are dreptate. Apple ar fi trimis notificări pentru a anunța [angajații] să fie liberi între 21-23 martie, făcându-ne să credem că evenimentul va avea loc cu o săptămână mai târziu decât se anticipa.

Conferința Apple urmează să aibă loc în cadrul actualului campus Apple din Cupertino, California, potrivit BuzzFeed. Aceasta a fost stabilită cu o zi înainte de recursul Apple la decizia instanței de a debloca un iPhone 5c despre care se crede că ar fi fost folosit de un terorist la plănuirea atacului de la San Bernardino.

În ceea ce privește produsele ce urmează a fi lansate, ei bine vorbim despre un nou model de iPhone cu ecran de 4 inchi („5se” sau „SE”), un nou model de iPad cu ecran de 9,7 inchi („Air 3” sau „Pro”) și noi curele pentru Apple Watch.

Așadar, dacă noile informații privind data la care va avea loc viitoarea conferință Apple se vor dovedi a fi veridice, compania americană ar trebui să înceapă să trimită invitațiile la eveniment către jurnaliști cu aproximativ o săptămână înainte de luni, 21 martie 2016.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.