tvOS 9.3 beta 4 a fost lansat de către Apple pentru Apple TV

0
409

tvOS 9.2 beta 4 este disponibil începând de astăzi, Apple oferindu-l dezvoltatorilor de aplicații cu scopul de a putea testa noile caracteristici, înainte ca ele să le fie oferite publicului. Apple furnizează tvOS 9.2 beta 4 dezvoltatorilor de aplicații la două săptămâni după ce a lansat a treia versiune beta a acestei actualizări a sistemului de operare pentru Apple TV generația a 4-a.

Instalarea tvOS 9.2 beta 4 este posibilă pentru toți dezvoltatorii de aplicații care și-au înregistrat Apple TV-ul generația a 4-a în portalul dedicat lor. Aceasta se va face prin intermediul sistemului de actualizare software al dispozitivului. Acei dezvoltatori care nu au instalat încă tvOS 9.2 beta pe propriile Apple TV și vor să încerce această actualizare, vor trebui să își conecteze dispozitivele la un Mac prin intermediul unui cablu USB-C la USB-A, apoi să descarce și instaleze actualizarea via iTunes sau Configuratorul Apple.

tvOS 9.2 reprezintă o actualizare majoră pentru Apple TV, introducând compatibilitate cu tastaturile Bluetooth (pentru a permite introducerea mai rapidă de texte), precum și dosare în cadrul cărora să fie organizate aplicații după gen, de exemplu, și o nouă interfață pentru comutatorul de sarcini. Această versiune mai aduce și aplicația Podcasturi (care este acum disponibilă public mulțumită tvOS 9.1.1), MapKit – care le va permite dezvoltatorilor să încorporeze hărți în aplicațiile pentru televizor – și Siri în spaniolă (dialectul american) și franceză (dialectul canadian).

În plus, odată cu tvOS 9.2 beta 2, Apple a introdus compatibilitate cu Biblioteca foto iCloud în aplicația Poze, iar odată cu beta 3 a fost inclusă dictarea și căutarea pe App Store folosind Siri.

În ceea ce privește tvOS 9.2 beta 4, noutățile sunt menționate în cele ce urmează:

tvOS 9.2 beta 4 – iată noutățile

  • Telecomandă: Potrivit notițelor lansării, această actualizare adusă tvOS actualizează și firmware-ul telecomenzii Apple TV. Noul firmware îmbunătățește performanța senzorului de mișcare și acceptă bară de sunet și receptor adiționale.

În cazul în care ai descoperit și alte noutăți în tvOS 9.3 beta 4, anunță-ne printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.