Piloteer este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
932

Un nou sfârșit de săptămână a sosit, ceea ce înseamnă că a venit vremea să vorbim despre una dintre promoțiile Apple de pe App Store, pe care mulți posesori de iPhone, iPad și iPod touch o apreciază. Este vorba, desigur, despre aplicația gratuită a săptămânii pe care Apple ne-o oferă tuturor, un joc făcând obiectul acestei promoții pentru următoarele șapte zile.

Piloteer este denumirea aplicației gratis din săptămâna care urmează și vorbim despre un joc stimulativ bazat pe fizică ce nu a mai fost niciodată disponibil gratis pe App Store de la lansarea sa din vara anului trecut. Acest joc este despre cum poți învăța să zbori, el avându-l în centru pe un inventator renumit care dorește să demonstreze că se poate zbura folosind un jetpack și să convingă lumea că jetpackurile ar trebui să fie respectate de toți.

Piloteer combină elementele atât ale jocurilor bazate pe fizică, cât și ale acelora bazate pe iluzii, jocătorul trebuind să manevreze jetpackul cu scopul de a completa mulțimea de misiuni care cresc gradual în dificultate, pentru a modifica percepția publică, cu privire la acest dispozitiv de zbor. Controlul jetpackului se face simplu, prin atingeri repetate ale ecranului, însă va fi mai dificil pentru utilizatori să reușească să atingă atât cât trebuie și în momentul în care trebuie ecranul dispozitivului. În caz contrar, inventatorul nostru se va lovi de pământ sau diferite obiecte, iar misiunea va trebui reluată.

Momentan jocul dispune de peste 60 de nivele desfășurate în trei medii diferite ale căror nivel de dificultate crescător de va face spre final să apreciezi tot mai mult realizarea de le completa. În plus, Piloteer vine cu două moduri de joc – Career și Free Fly.

Piloteer este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone, iPad și iPod touch, fiind însă compatibil numai cu dispozitivele care rulează iOS 6.0 sau o versiune uletrioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 107 MB.

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare (5 februarie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.