Apple caută o rezolvare la o problemă deranjantă ce-i afectează pe utilizatorii iPhone 6s / 6s Plus

0
1124

Compania Apple a publicat recent un articol de asistență în cadrul căruia face un anunț important pentru utilizatorii celor mai recente modele de iPhone.

Mai precis, majoritatea celor care au un iPhone 6s sau iPhone 6s Plus au sesizat că atunci când modifică în mod manual ora sau schimbă fusul orar călătorind, dispozitivul lor se oprește din a mai actualiza procentul bateriei în bara de stare a iOS. Astfel, devine imposibil pentru utilizatori să știe când trebuie să își pună iPhone-urile la încărcat, trezindu-se cu ele oprite „din senin”.

Amploarea acestei probleme este confirmată de formului Apple, unde există un subiect cu multe întrebări ale utilizatorilor de iPhone 6s și 6s Plus cu privire la motivul pentru care dispozitivele lor nu mai actualizează procentul bateriei pe măsură ce acesta scade. Mulți dintre aceștia precizează însă că ei au ajustat în mod manual configurările ceasului iPhone pentru a trece peste anumite limitări de timp din unele jocuri, însă destui sunt și aceia care se confruntă cu problema după ce au călătorit într-un stat cu un fus orar diferit.

Ei bine, Apple anunță în articolul său de asistență că investighează cauza acestei probleme și caută o soluție pe care o va introduce într-o actualizare viitoare de iOS. În același timp, gigantul american oferă și soluția pentru utilizatorii de iPhone 6s și iPhone 6s Plus care întâmpină problema:

  • Repornește forțat dispozitivul iPhone (mai multe detalii despre cum poți face acest lucru sunt oferite în acest articol)
  • Accesează Configurări>General>Data și ora și comută pe verde butonul din dreptul Reglare automată.

Or, din moment ce Apple ne sfătuiește să avem activată reglarea automată a datei și orei pe iPhone 6s și 6s Plus, este de la sine înțeles că una dintre probleme apare la reglarea manuală a timpului, nefiind deci indicat să alegeți această opțiune, pe unul dintre cele două modele de iPhone, până la soluționarea problemei.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.