Apple a lansat iOS 9.2.1 pentru utilizatorii de iPhone și iPad

0
4672

În urmă cu numai câteva minute, compania Apple a lansat versiunea finală de iOS 9.2.1 pentru toți utilizatorii care dețin un iPhone, iPad sau iPod touch compatibil cu iOS 9. iOS 9.2.1 este prima actualizare publică de iOS lansată de către Apple în 2016, ea fiind testată alături de dezvoltatori și utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta încă de la jumătatea lunii decembrie, după ce a fost lansat iOS 9.2. În total, Apple a lansat trei versiuni de iOS 9.2.1.

iOS 9.2.1 este disponibilă pentru toți utilizatorii de iPhone (4s sau un model mai recent), iPad 2 (sau un model mai recent), iPad mini (sau un model mai recent), iPad Pro și iPod touch (generația a 5-a sau orice model mai recent). Această actualizare este în egală măsură recomandată tuturor celor care au instalat, pe un dispozitiv eligibil, iOS 9 sau o versiune ulterioară.

iOS 9.2.1 – iată ce aduce nou

iOS 9.2.1 este o actualizare relativ minoră care, potrivit Apple, conține actualizări de securitate, corecturi de probleme, inclusiv rezolvarea unei probleme care putea împiedica finalizarea instalării aplicațiilor la utilizarea unui server Mobile Device Management.

Totuși, pe lângă cele menționate de compania Apple, dezvoltatorii și utilizatorii care au luat parte la procesul de testare a acestei actualizări susțin că ea crește ușor performanțele dispozitivelor iOS, iar acest lucru este binevenit mai ales pe modelele vechi de iPhone, iPad și iPod touch.

Prin urmare, este recomandat să efectuezi actualizarea la iOS 9.2.1, iar pentru a face acest lucru va trebui fie să apelezi la sistemul de actualizare software al iOS, fie la aplicația iTunes de pe un Mac sau PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt menționați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

În prezent, compania Apple testează o altă actualizare de iOS – 9.3 – însă aceasta va ajunge în variantă publică undeva în această primăvară. Spre deosebire de iOS 9.2.1 sau toate actualizările iOS 9 de până acum, 9.3 va fi de departe cea mai bogată în noutăți, introducând modul Schimb de noapte, care le promite utilizatorilor un somn mai bun, noi caracteristici pentru mediul educațional, precum și noi Acțiuni rapide pe iPhone 6s (Plus) și noi caracteristici în aplicații precum Sănătate sau Notițe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.