Compania Apple a lansat miercuri seara, pe lângă versiunile finale de OS X 10.11.1 El Capitan și iOS 9.1, și o actualizare notabilă a sistemului de operare pentru Apple Watch – watchOS. Versiunea 2.0.1 de watchOS vine la o lună după lansarea primei actualizări majore aduse acestui sistem de operare – watchOS 2 -, acea actualizare aducând funcționalități importante, printre care se numără noi cadrane, aplicații native și multe altele.

watchOS 2.0.1 poate fi descărcat prin intermediul aplicației dedicate Watch ce este disponibilă pe orice dispozitiv iPhone 5 (sau mai recent) cu iOS 8.2 sau orice versiune ulterioară. Pentru a efectua actualizarea va trebui ca din acea aplicație să selectați ramura General>Actualizare software, însă o altă condiție este ca ceasul să aibă cel puțin 50 de procente baterie, să fie conectat la o sursă de alimentare și să fie în aproprierea dispozitivului iPhone (conectat la el). Pe iPhone, este necesar ca el să ruleze iOS 9.1 pentru a permite efectuarea acestei actualizări.

Potrivit companiei Apple, această actualizare a sistemului de operare pentru Apple Watch conține noi caractere emoji, îmbunătățiri în privința performanțelor și corecturi de erori:

  • Corectează o eroare care putea cauza oprirea actualizărilor software
  • Corectează erorile care afectau autonomia bateriei ceasului
  • Rezolvă o eroare care oprea sincronizarea de către un iPhone verificat a evenimentelor din iOS Calendar cu Apple Watch
  • Adresează o eroare care putea opri actualizarea informațiilor privind localizarea
  • Corectează o eroare care putea cauza trimiterea de mesaje de către Digital Touch folosind o adresă de e-mail și nu un număr de telefon
  • Adresează o eroare care putea cauza instabilitate la folosirea unui Live Photo ca și cadran
  • Rezolvă o eroare care permitea senzorilor să rămână porniți pe perioadă nedefinită atunci când Siri era folosit pentru măsurarea ritmului cardiac.

Așadar, vorbim despre corecturi de erori multiple ce recomandă această actualizare tuturor utilizatorilor posesori de Apple Watch, mai ales dacă au instalat actualizarea 2.0 a watchOS.

Alături de watchOS 2.0.1, compania Apple a mai lansat miercuri seară și versiunea Golden Master a sistemului de operare pentru Apple TV 4 – tvOS. Această versiune este disponibilă pentru dezvoltatorii de aplicații care au primit de la Apple ultimul model de Apple TV și va veni preinstalată pe toate unitățile pe care oricine le va putea achiziționa începând cu săptămâna viitoare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.