La numai câteva minute după ce a publicat versiunea finală de iOS 9.1 pentru utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch, precum și OS X 10.11.1 El Capitan, compania Apple a lansat o nouă actualizare pentru un program important ce este disponibil deopotrivă pe platformele OS X și Windows. Este vorba, desigur, despre iTunes, versiunea 12.3.1 a programului fiind acum disponibilă și reprezentând o nouă actualizare minoră, actualizare care însă o succede pe cea de luna trecută (12.3) ce introducea multiple noutăți, dar și compatibilitate cu cele mai recente versiuni majore ale sistemelor de operare Apple.

 

În descrierea noii actualizări, compania Apple nu menționează nimic mai mult decât că aceasta îmbunătățește stabilitatea și performanțele de ansamblu, ceea ce înseamnă că instalarea ei este recomandată pentru toată lumea, indiferent care ar fi scopul utilizării programului.

Actualizarea la iTunes 12.3.1 poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows (din Ajutor>Caută actualizări). Această versiune de iTunes poate fi, de asemenea, descărcată și de pe site-ul Apple (Mac / Windows).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.