Odată cu lansarea versiunii finale de iOS 9.1 pentru utilizatorii de iPhone și iPad, compania Apple a publicat și prima actualizare pentru OS X El Capitan 10.11. Testat de la mijlocul lunii septembrie, OS X 10.11.1 este acum disponibil pentru toți posesorii de Mac-uri compatibile cu El Capitan și reprezintă o actualizare relativ minoră, concentrată pe corectarea unor erori și îmbunătățirea performanțelor.

În cazul în care ai instalat OS X El Capitan pe un Mac, atunci este recomandat să faci actualizarea la versiunea 10.11.1, ținând cont de îmbunătățirile pe care le aduce. Această actualizare poate fi descărcată și instalată din App Store>Actualizări.

OS X 10.11.1 – iată tot ce aduce nou

Potrivit companiei Apple, această actualizare:

  • Îmbunătățește fiabilitatea programului de instalare în timpul actualizării la OS X El Capitan
  • Îmbunătățește compatibilitatea cu suita de programe Microsoft Office 2016
  • Rezolvă o problemă în care informațiile serverului de expediere lipseau din Mail
  • Rezolvă o problemă care împiedica afișarea mesajelor și a cutiilor poștale în Mail
  • Rezolvă o problemă care împiedica unele plug-inuri Audio Unit să funcționeze corect
  • Îmbunătățește fiabilitatea VoiceOver
  • Adaugă peste 150 de caractere emoji noi pe deplin compatibile cu Unicode 7.0 și 8.0.
Așadar, ceea ce veți observa, la suprafață, după instalarea OS X 10.11.1 El Capitan sunt cele peste 150 de caractere emoji pe care le găsiți în meniul dedicat. Printre noile caractere se numără unele cum ar fi taco, burrito, degetul mijlociu, sticlă de șampanie, cap de unicorn, curcan și multe, multe altele. Desigur, mult mai importante decât acestea sunt îmbunătățirile, ele trebuind să vă determine să actualizați Mac-ul, mai ales dacă acesta rulează deja OS X 10.11.

Momentan, Apple nu mai testează o altă versiune de OS X El Capitan cu dezvoltatorii de aplicații și utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.