Cu toate că mai sunt două zile până când Apple va prezenta iPhone 6s și iPhone 6s Plus, deja a început să se vorbească pe internet despre modelele de iPhone pe care gigantul american le va prezenta în 2016. Analistul american Ming-Chi Kuo de la KGI Securities a trimis în cursul weekendului un raport în cadrul căruia face câteva previziuni legate de viitoarea generație de iPhone.

Cunoscut pentru numeroasele sale previziuni corecte cu privire la produsele Apple nelansate, analistul susține că iPhone 7 va fi cel mai subțire telefon lansat de compania americană până acum. Se pare că grosimea carcasei viitorului iPhone 7 va fi cuprinsă între 6,0 și 6,5 mm, deci similară grosimii carcasei ultimelor două modele de iPod touch (generațiile 5 și 6) – 6,1 mm. Comparativ, actualele modele de iPhone măsoară 6,9 mm (iPhone 6) și 7,1 mm (iPhone 6 Plus). Prin urmare, noul iPhone 7 va fi de departe cel mai subțire iPhone de până acum, un lucru care nu ar trebui să ne surprindă în condițiile în care cu fiecare nou model de iPhone, Apple a redus din grosimea carcasei sale.

Odată cu informațiile cu privire la carcasa terminalului, analistul american susține că Apple va păstra în iPhone 7 tehnologia Force Touch pe care urmează să o integreze în iPhone 6s și iPhone 6s Plus, acest lucru datorându-se timpului și banilor investiți de compania americană și partenerii săi în perfecționarea ei pentru a putea fi integrată în modelele de iPhone pe care Apple le va prezenta miercuri. De aceea, analistul consideră că Apple nu va trece de la tehnologia „în-celulă” la tehnologia „sticlă pe sticlă”, dezmințind astfel un zvon recent. El adaugă că panourile de tip „în celulă” nu vor provoca probleme companiei Apple la fabricarea lor și nici nu va fi nevoie de schimbarea lor, ținând cont că este foarte puțin probabil ca iPhone 7 să aibă ecran 4K ori cu o rezoluție mai mare.

Continuarea folosirii de către Apple a panourilor de tip „în celulă” îi vor oferi, de asemenea, companiei Apple posibilitatea de a produce un iPhone și mai subțire. Panourile de tip „sticlă pe sticlă”, deși ar permite gigantului american să creeze un iPhone fără ramă, ar crește dimensiunea ecranului, deci, implicit, va fi imposibil ca dimensiunea telefoanelor să mai fie redusă atât de mult cât ni se sugerează acum și cât s-ar putea să își dorească designerii gigantului american.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.